top of page
achtergrond.jpg

MANTRA & STILTE RETREAT

Deze retreat brengt je via stilte, mantra's, meditatie & kundalini yoga in verbinding met je Zelf.

WAT KAN JE VERWACHTEN
van deze 3 daagse retreat?

De stilte en de prachtige omgeving van het Radadesh Retreat Center creëren een heilig veld waarbinnen we onszelf zullen ontmoeten. Het zingen van mantra's brengt ons naar een plek binnenin ons, die voorbij gaat aan gedachten, waar we verbinden met ons Zelf, op een diep essentieel niveau. 

Waarom mantra?
Wanneer je mantra's zingt, beïnvloedt dat je gedachten, je ademhaling, je hartslag en dus je zenuwstelsel. Het laat je verbinden met jezelf, met de anderen en met het goddelijke grotere geheel. Veel mensen ervaren een intense healing op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau.   

Voor de retreat:
We starten 11 dagen voor de retreat met een dagelijkse mantra meditatie van 11 minuten. Dit is vrijblijvend, individueel en je kan dit doen op een plek en moment naar keuze.

Doorheen de retreat wordt je uitgenodigd om helemaal te ontkoppelen van alles wat jou afleidt om ècht te verbinden met jeZelf. (mails, whatsapp, social media, social talk,...) Op de eerste avond zet je je gsm uit en vanaf dan start de stilte. 

Je ontvangt ook een boekje met daarin de mantra's die we zullen zingen tijdens deze 4 daagse.

Dagprogramma
19 - 22 december

Dag van aankomst:
 

15u30:    Aankomst & kamers

16u30:    Welkomstcirkel, kennismaking + begin stilte
19u00:    Avondeten (in stilte)
20u00:    Mantra meditatie
21u00:    Welterusten

Vrijdag & Zaterdag:

06u00:    Aquarian Sadhana (met meditatie, Kundalini yoga & Mantra's zingen)

09u00:    Ontbijt + vrije tijd

11u00:    Mantra verdieping
13u00:    Lunch + vrije tijd
16u30:    Mantra verdieping

19u00:    Diner
20u00:    Healing mantra cirkel + kirtan
21u00:    Welterusten

Dag van vertrek:


06u00:   Aquarian Sadhana (met meditatie, Kundalini yoga & Mantra's zingen)

09u00:   Ontbijt + kamers opruimen
11u00:   Integration, stilte doorbreken
13u00:   Lunch
14u00:   Afronding

Schermafbeelding 2024-07-08 om 12.38.30.png
Schermafbeelding 2024-07-08 om 11.16.10.png

Locatie
Radadesh Retreat Center?

Adres:
Domein van Radhadesh: 
Petite somme 6, 6940 Septon.

Radhadesh is een prachtige spirituele gemeenschap gelegen in de Belgische Ardennen, vlakbij Durbuy. Deze plek is een voedende omgeving om helemaal naar binnen te kunnen keren. 

Bereikbaarheid:
We zullen zo veel mogelijk carpoolen. Zodra de retreat dichterbij komt zal ik een whatsapp groep aanmaken waar jullie samen kunnen afstemmen.


Wil je liever alleen reizen via het openbaar vervoer? Dan neem je de trein tot Barvaux en spreken we iets af om je daar op te pikken. (10min rijden van het retreat center)

 

​Accomodatie:

Gezien het een stilte retreat is zal iedereen alleen op een kamer liggen en dus kunnen genieten van absolute rust en ruimte met en voor zichzelf.

 

Alle kamers zijn voorzien van eigen toilet en douche. Zowel handdoeken als lakens en dekens zijn voorzien.
 

Deelnameprijs
Mantra & Stilte Retreat

Prijs Radhadesh:
 

 • Accommodatie: €267 pp (gebruik 1p kamer)

 • Catering: € 123 pp (ontbijt, lunch, avondeten: vegetarische en vegan maaltijden)

   

Prijs Lotte Mantra Amrita:
 

 • Retreate: €150 pp (yoga, mantra, meditatie, healing circles, teachings, begeleiding...)TOTALE PRIJS: €540,-
 

Wie begeleid de retreat

"Als ik zing, bevrijd ik mijn mind
Als ik zing, bevrijd ik meZelf"

 

Het is Lotte Mantra Amrita haar missie om hier op aarde met jou mantra's te zingen! Telkens opnieuw, Jappa, herhaling, mediteren, om terug te keren naar de essentie die we allemaal zijn, dé Goddelijke trilling die ons met elkaar verbindt

Ze werkt zeer intuïtief, gevoed door onderstaande opleidingen:

 

 • 4 jarige Bachelor Creatieve Therapie Muziek, Hogeschool Zuyd Heerlen, 2009

 • Stress & Burn-out Coach - Luc Swinnen, 2016

 • Holistic Voice therapy - BAST, 2022

 • Kundalini Yoga Teacher Level 1 - Hari Krishan, KRI, 2017

 • Authentic Relations Level 2 - Shiv Charan & Hari Krishan, 2022

 • Mind & Meditation Level 2 - Shiv Charan & Hari Krishan, 2023

 • Couples Retreate - Shiv Charan & Satya, 2024

De hele Retreat zal gefaciliteerd worden door Mantra Amrita.

Mantra Amrita.jpg
FB-leeg.jpg

Veel gestelde vragen...

 • Hoe worden de kamers verdeeld?
  Voor deze retreat werden er 15 kamers gehuurd. Dit zijn in principe 2 à 4 persoonskamers. Maar omdat het een stilte retreat is, krijgt iedereen 1 volledige kamer voor zich. Kom je met een vriendin, zus, dochter en wil je toch samen op de kamer? Dan kan je hiervoor persoonlijke contact met me opnemen. Dit verandert niets aan de prijs. De uitdaging zal best groot zijn om dan in stilte te blijven. Maar de mogelijkheid is er!
 • Wat voor maaltijden worden er geserveerd?
  Eet je geen gluten of lactose? Dan passen ze graag hun maaltijden voor je aan. Het is belangrijk dat je dit duidelijk vermeldt bij je inschrijving! We zullen eten in het restaurant van Radadesh. Dat is een Vegan Vegetarisch restaurant. Je kan er meer info over terug vinden op deze pagina: https://radhadesh.com/restaurant/ Breakfast: Artisanal bread from our bakery, butter, jam, coffee, tea, fruits, yoghurt, milk, muesli etc Lunch Thali: Most of our customers and groups come for our famous Thali which is served daily at lunch. Our Thali is a balanced meal with oriental flavours consisting of the following vegetarian preparations: - Rice - Dahl (Lentil soup) - Subji (Vegetable preparation) - Pakora (fried Snack) with a mildly spicy homemade sauce - Salad - Papadam (indian fine fried bread) - tap water with a piece of lemon or orange Dinner: A varied vegetable preparation, a soup, a bread or grain item & salad
 • Zingen is best uitdagend voor me... is de retreat dan wel iets voor mij?
  Ook dan ben je van harte welkom. Misschien vind je het spannend om te zingen, of vind je van jezelf dat je vals zingt, of hebben andere je daar ooit op gewezen. Als we mantra's zingen gaat het niet over mooi zingen De kracht van de mantra zit hem niet in het mooie zingen, wel in de herhaling, de uitspraak en de intentie waarmee je zingt. Dus wees helemaal welkom met alles wat er wel of niet klinkt in jouw stem.
 • Waar mag ik me aan verwachten als ik de stilte in ga?
  Wat je zal ervaren is erg persoonlijke en tegelijk ook universeel. Je wordt uitgenodigd om iedere ervaring die zich aandient te verwelkomen: verveling, je afgescheiden voelen, eenzaamheid, vreugde, verdriet, verbondenheid, liefde, frustratie, angst, pijn, boosheid, sprankeling, rust, diepe rust, verlangen,... Alsook geven de mantra momenten de kans om je ervaringen via je stem te laten klinken en transformeren. Is het gemakkelijk om de stilte in te gaan? Voor sommige is het een bevrijding, voor andere behoorlijk uitdagend. Is het de moeite waard? Absoluut!
 • Wat moet ik allemaal meenemen?
  Yogamatje Kussen om op te zitten tijdens meditatie Dekentje om je onder te dekken tijdens ontspanning Drinkfles die dicht kan om geen kopjes thee om te duwen op de vloer Witte Kledij waarin je je gemakkelijk kan bewegen tijdens de ochtendyoga & meditatie Schriftje + schrijfgerief om persoonlijke notities te maken Ontbijt, Lunch, Diner, Versnapering, Thee, Handdoeken, lakens & dekens zijn aanwezig dus hoef je niet mee te nemen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja dat kan! De totale prijs is 540 euro. Bij inschrijving en reservatie van je plek betaal je € 250,- Het overige bedrag dient ten laatste 1 maand voor de start van de retreat betaald te zijn. (dinsdag 19 november) Voorbeeld scenario: Zo kan je je bijvoorbeeld in juli inschrijven en 250€ betalen. En dan in august, oktober en november telkens 96,60 euro betalen. Op die manier zijn de kosten gespreid.

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Jij schrijft je in voor de retreat.

2

Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de online openingscirkel op maandag avond 25 november. Hier stemmen we praktisch af en zingen we een eerst mantra samen.

3

11 dagen voor de retreat, op zondag 8 december, starten we als voorbereiding met het dagelijks chanten van een mantra gedurende 11 minuten. Dit is vrijblijvend, individueel & doe je thuis op een moment naar keuze.

4

Jij neemt deel aan de retreat.

bottom of page